Psi nam izpopolnjujejo življenja. S to trditvijo bi se strinjal vsak lastnik psa. Kadar se odpravimo na izlet je dobro vedeti, kam se odpravljamo ali teren ni prezahteven in ali je preprosto prepovedano za pse. Na srečo pa obstajajo kraji in lepote po Sloveniji kamor lahko svojega kosmatinca brez slabe vesti odpeljete na izlet. Seznanimo vas z nekaj različnimi destinacijami po Sloveniji:

Mariborsko Pohorje

Številne pohodniške poti, ki vodijo med gozdove, jezera in ostale naravne lepote, vas bodo zelo navdušile. S kužkom lahko obiščete prelepo Črno jezero, ki je s svojo gozdnato okolico zavarovano kot naravni rezervat. Lahko vas ponese na Lovrenška jezera, kjer se lahko sprehodite ob mehkih travniških in mahovih šotnih barij. Pot lahko nadaljujete tudi med vinograde, po znameniti cesti v obliki srca.

Zelo priljubljene poti, kjer lahko mirne vesti hodite skupaj s kužkom so še : Pot čez Kozjak, Žavcarjev vrh, Pot na Boč, Pot ob Lobnici, Bistriški vintgar, Pot na Pečke, Oplotniški vindgar, Pot na Martnico, Pot na Sveti Urban, Pot na Tojzlov vrh in še in še…

Je pa zelo zanimiv tudi drug predel po Sloveniji, kot so Iški vintgar, Begunjščica, Ljubljansko barje, zelo vabljivo Šmartinsko jezero in čudovita planota Golte, ter veliko drugih poti, kjer se lahko brezskrbno podata s svojim prijateljčkom.

Golte

Večina ljudi pozna Golte, po snežnih strminah in smučanju. Malokrat je omenjena točka v poletnih mesecih. Veliko se jih sem odpravi s psom, saj imajo veliko travnate površine, kjer lahko izpustijo psa iz povodca, da uživa v svobodi. Na Golteh se nahaja tudi majhno jezero, ki si ga je vredno ogledati. Dajte psu in sebi nekaj zanimivega!

V pasjem salonu Natura, vam nudimo profesionalno nego za vašega najboljšega prijatelja.

Kontakt

Delovni čas

Delovni čas po dogovoru.

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

© 2022 Pasji salon Natura. Vse pravice pridržane.